​Ring på telefon:

52500835

Salg af stråtagsrelaterede materialer

Hos Service fyhn sælger vi også nogle af de materialer vi bruger og konsulentbistand hertil, hvis det ønskes.

​​

Rygningsmateriale

Det meget forskelligt hvor meget rygningsmateriale vi har på lager. Vi sælger dog ud af det, hvis det haves, kontakt os for priser, da de er svingende efter materiale, høst osv.

Øvrige

Desuden vil vi gerne henvise til vores samarbejdspartener i forhold til øvrige materialer, det være, finske lægter, jern, tråd osv. 

Kragetræer

Vi prøver så vidt muligt altid at have et lager af håndkløvede kragetræer liggende. Det er bedst at de har ligget kløvet i nogen tid, da garvesyren i træer kan give sorte striber i taget og derfor helst skal være udvasket. Vores kragetræer ca. 7-10 cm i diameter, så de ikke er for tunge at bære på taget og deres holdbarhed passer ofte til holdbarheden på taget. De er 125 cm lange og deres kryds er på ca. 18-20 cm. Samlet med galvaniseret 3,8 mm tråd. De Kan både købes samlede og usamlede u. forboring.

Usamlede 50,-
Samlede 60,-

​Vil du ringes op ang. et uforpligtende tilbud?Kontakt med Stråtag v. Service Fyhn

Skriv dit navn, nummer og hvad det omhandler og vi kontakter dig ang. dit næste projekt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her kører vi

Vi kører fortrinsvis på Fyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Syddanmark, Middelfart, Ejby, Aarup, Vissenbjerg, Nr. Aaby, Brenderup, Bogense, Nr. Broby, Glamsbjerg, Assens, Haarby, Odense, Fredericia, Vejle og Kolding, men du kan også få os til at påtage opgaver i resten af landet​.

Kontaktinfo​

​​Stråtag v. Service Fyhn

CVR: 38898043

Assensvej 38

5560 Aarup

Telefon: 52500835
E-mail: servicevfyhn@gmail.com

Stråtag v. Service Fyhn

Assensvej 38

5560 Aarup