​Ring på telefon:

52500835

Reparation af Stråtag

Taget kan indimellem godt trænge til en opfriskning og en afpudsning. Alle de ting som vi forbygger for og forskellen i rørrenes beskaffenhed giver med tiden et ujævnt stråtag og taget kan godt virke lidt ”træt”.

Det kan vi afhjælpe med en afpudsning eller en afklapning, hvor vi også retter taget til med lapper osv. Det giver stråtaget helt nyt liv og får det til at virke ”frisk” igen.

Det er også noget som både kan give eller tage et par år af tagets levetid alt efter tag og metode. Vi kan ty til at klippe spidserne, men generelt foretrækker vi i firmaet at klappe taget over med håndkraft for at skåne stråtaget mest muligt.​

Vi laver naturligvis også reparationer af stråtag og hjælper gerne med at forlænge tagets holdbarhed ved at lappe i det. Det dog ikke altid rentabelt at lappe i et stråtag, men udsættelsen kan give tid til at opspare til en ny del af taget eller et helt nyt tag.

​Vil du ringes op ang. et uforpligtende tilbud?Kontakt med Stråtag v. Service Fyhn

Skriv dit navn, nummer og hvad det omhandler og vi kontakter dig ang. dit næste projekt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her kører vi

Vi kører fortrinsvis på Fyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Syddanmark, Middelfart, Ejby, Aarup, Vissenbjerg, Nr. Aaby, Brenderup, Bogense, Nr. Broby, Glamsbjerg, Assens, Haarby, Odense, Fredericia, Vejle og Kolding, men du kan også få os til at påtage opgaver i resten af landet​.

Kontaktinfo​

​​Stråtag v. Service Fyhn

CVR: 38898043

Assensvej 38

5560 Aarup

Telefon: 52500835
E-mail: servicevfyhn@gmail.com

Stråtag v. Service Fyhn

Assensvej 38

5560 Aarup