​Ring på telefon:

52500835

Nytækning / Nyt Stråtag

Afrivning af gammelt tag, uanset om det drejer sig om en anden type tag eller om gammelt stråtag skal det tages ned. 


Dette kan du trygt bede os om eller vi kan være behjælplig med hvordan du klarer det selv. især hvis du har en anden type tag, vil det være en fryd, at nedtage det.

En anden post er bortkørsel og bortskaffelse af dit gamle tag og evt. gamle lægter. Her kan du også bede om en hjælpende hånd, det er meget individuelt hvordan det kan og skal bortskaffes. Det kommer også meget an på hvordan pladsen er omkring dit hus og hvor tæt på vi kan komme med varevogn, maskiner eller om det skal bæres derfra. Det er en god idé at overveje, hvordan du kan komme af med dit gamle stråtag, da det også fylder enormt meget når det er nedtaget.

Lægtning kan du efter konsultation også selv stå for, men det er ofte nemmest at vi overtager denne post, da der kan opstå misforståelser, hvilke kan være til gene eller det kan blive nødvendig til at lave arbejdet helt om. Lægtning skal foretages med T1 lægter, hvis ikke andet er aftalt.

Brandsikring bliver du også nød til at tage stilling til. Der er forskellige parametre der her er i spil. Det kan betyde noget i forhold til forsikringen og det betyder også noget i forhold til en evt. brandslukning, da der brandslukkes mere skånsomt, hvis taget er brandsikret, så omfanget af vandskader begrænses. (læs mere på www.brandmærkning.dk). Du kan vælge brandsikring med Sepatec, det ikke har nogen bekendt indvirkning i forhold til stråtagets holdbarhed.

Der skal desuden tages stilling til antal, udseende og placering af eventuelle kviste.

Der skal tages stilling til Mønning/rygningstype og om det skal være med eller uden rygningstræer/kragetræer.

​Vil du ringes op ang. et uforpligtende tilbud?Kontakt med Stråtag v. Service Fyhn

Skriv dit navn, nummer og hvad det omhandler og vi kontakter dig ang. dit næste projekt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her kører vi

Vi kører fortrinsvis på Fyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Syddanmark, Middelfart, Ejby, Aarup, Vissenbjerg, Nr. Aaby, Brenderup, Bogense, Nr. Broby, Glamsbjerg, Assens, Haarby, Odense, Fredericia, Vejle og Kolding, men du kan også få os til at påtage opgaver i resten af landet​.

Kontaktinfo​

​​Stråtag v. Service Fyhn

CVR: 38898043

Assensvej 38

5560 Aarup

Telefon: 52500835
E-mail: servicevfyhn@gmail.com

Stråtag v. Service Fyhn

Assensvej 38

5560 Aarup