​Ring på telefon:

52500835

Stråtag V/ Service Fyhn Aarup

Vi tækker fordi vi elsker det, vi arbejder med med stråtag fordi, det er et håndværk, som stadig indeholder et håndværk. Hvor teknikken hvormed stråtaget bliver udført, er det helt afgørende i forhold til holdbarheden af stråtaget.

​Vi tækker for, at dit stråtag skal holde sig smukt, fra den dag stråtaget bliver tækket, til den dag stråtaget er nedslidt og klar til udskiftning om mange, mange år.

Vi tækker for at stråtaget kan leve op til sit ry, at være Co2 neutralt, ved at bruge så lokale materialer som muligt og øget holdbarheden på materialerne, så vist som muligt.

Vi er åbne for nytænkning i vores arbejde med stråtaget og med nye materialer.

Vi følger branchens og støtter udviklingen, for at sikre kvaliteten på tækkearbejdet og derved stråtaget. Branche begynder fra d. 1/1-17 at tilbyde en certificering, som vi vil være firstmover på.​


​Vil du ringes op ang. et uforpligtende tilbud?Kontakt med Stråtag v. Service Fyhn

Skriv dit navn, nummer og hvad det omhandler og vi kontakter dig ang. dit næste projekt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her kører vi

Vi kører fortrinsvis på Fyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Syddanmark, Middelfart, Ejby, Aarup, Vissenbjerg, Nr. Aaby, Brenderup, Bogense, Nr. Broby, Glamsbjerg, Assens, Haarby, Odense, Fredericia, Vejle og Kolding, men du kan også få os til at påtage opgaver i resten af landet​.

Kontaktinfo​

​​Stråtag v. Service Fyhn

CVR: 38898043

Assensvej 38

5560 Aarup

Telefon: 52500835
E-mail: servicevfyhn@gmail.com

Stråtag v. Service Fyhn

Assensvej 38

5560 Aarup