​Ring på telefon:

52500835

Stråtækkere der gør dit stråtag til en fryd for øjet

Vi udfører alt hvad der har med stråtag at gøre, desuden laver vi mureropgaver, skorsten, bindingsværk o.lign. Vi sælger også tækkerør.​

Mit navn er Grzegorz, men kald mig bare Greg. Jeg kom til Danmark for et par år siden som underentreprenør for et dansk tækkefirma. Jeg blev så glad for Danmark og danskerne, at jeg nu bor her sammen med min familie: min kone Paulina og vores lille datter Alicja.

Jeg kommer fra en lang generation af tækkemænd, min far og mine onkler er tækkemænd. De har opbygget erfaring i 80’erne i Storbritannien. Da jeg var teenager, var det dem, der lærte mig faget, og det er takket være dem, at jeg nu med stor glæde kan sige, at jeg allerede har 12 års erfaring med stråtag. I starten tækkede jeg i Polen, men efterhånden begyndte jeg at rejse rundt i Europa. Jeg har tækket i England, Irland, Holland, Belgien, Frankrig, Tyskland, Slovakiet, Sverige, og nu arbejder jeg i Danmark. Takket være arbejdet i så mange forskellige lande har jeg haft mulighed for at lære de forskellige tækketeknikker, forskellige stile og jeg har haft chancen for at finde frem til, den i min optik, optimale måde at tække på. Man kan godt sige, at jeg kender stråtag som min egen bukselomme. Jeg sætter en dyd i at være ærlig og pålidelig og jeg behandler ethvert stråtag som var det mit eget, så jeg går under ingen omstændighed på kompromis med udførelsen af mit arbejde.

​​

Jeg vil blive ved at dygtiggøre mig indenfor mit felt, for at yde så god og fyldestgørende som muligt. Plus jeg vil opbygge et netværk omkring tækkearbejdet, så jeg kan råde og vejlede så godt som muligt og sende mine kunder videre til samarbejdspartnere indenfor bindingsværk osv.

Jeg har stor erfaring indenfor restaurering af traditionelle stråtage såvel som moderne stråtage. I 2017 fik vi en mulighed om at etablere firma i Danmark, hvor vi her kan gøre brug af vores erfaring.

Jeg er fleksibel når det kommer til at udføre tækkeopgaver i hele Danmark.

Se eksempler på vores arbejde under referencer.

​Vil du ringes op ang. et uforpligtende tilbud?Kontakt med Stråtag v. Service Fyhn

Skriv dit navn, nummer og hvad det omhandler og vi kontakter dig ang. dit næste projekt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her kører vi

Vi kører fortrinsvis på Fyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Syddanmark, Middelfart, Ejby, Aarup, Vissenbjerg, Nr. Aaby, Brenderup, Bogense, Nr. Broby, Glamsbjerg, Assens, Haarby, Odense, Fredericia, Vejle og Kolding, men du kan også få os til at påtage opgaver i resten af landet​.

Kontaktinfo​

​​Stråtag v. Service Fyhn

CVR: 38898043

Assensvej 38

5560 Aarup

Telefon: 52500835
E-mail: servicevfyhn@gmail.com

Stråtag v. Service Fyhn

Assensvej 38

5560 Aarup